Hooked on fishing cup 2017

terug naar overzicht

Woensdag, 12 juli 2017

Afgelopen zondag is de jaarlijkse Hooked on fishing cup gevist. Er was een goede deelname en ook de vangsten waren uitstekend.

Thijs Lankheet en Bram ten Brinke winnen Hooked on fishing cup 2017. 

Gisteren werd de jaarlijkse Hooked on fishing cup gehouden aan de Puls in Winterswijk.
Rond 8.00 uur verzamelden zich ongeveer 17 kinderen in de leeftijd van 7 tot 18 jaar bij de Puls, waar vervolgens na het openingswoord door Bert Oonk “Hooked on fishing”, stipt om 8.15 uur geloot kon worden om de visstekken.
Eerst de categorie 13 tm 18 jaar, en aansluitend de categorie tm 12 jaar.
Om 9.00 uur werd het startsein gegeven door Bert.
Al snel bleek dat de kleine vis aardig los was, en er lag dan ook al snel bij iedereen vis in het net. Dat zag er dus veelbelovend uit.
In de categorie 13 tm 18 jaar lukte het Bram ten Brinke, en Steven hijink een mooie brasem te landen, en Kirina Raterink ving een mooie schub karper. 

In het algemeen werd er heel veel kleine vis gevangen.
In de categorie tm 12 jaar was het ook zeer spannend. Eerst ving Sophie Hijink een hele grote voorn, waarna Thijs Lankheet een Karper op de haak sloeg die zich, zo bleek niet zo snel gewonnen gaf.
Het koste hem bijna 1.5 uur van de wedstrijd om hem vervolgens onder toezicht van enige toeschouwers te kunnen landen. Een aantal stekken verderop zat Ties Dekkers die ook 2 mooie brasems wist te landen.
Om stipt 12.00 uur werd het eindsignaal gegeven, en kon er begonnen worden met het wegen. De vangsten waren uitstekend zo bleek.
Veel vis met mooie gewichten leverde uiteindelijk een aantal van 730 vissen met een totaal gewicht van 36.556 gram op.
Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij dit jaar de bekers aan Thijs Lankheet met 49 vissen en 5140 gram, en Bram ten Brinke met 67 vissen en 3250 gram, werden uitgereikt door Bert van Hooked on Fishing. 

Aansluitend werd de verdere uitslag bekend gemaakt waarbij iedereen kon kiezen uit de door Hooked on fishing gesponsorde prijzen.
Als afsluiter werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt.
Iedereen top gevist, en tot volgend jaar.


Uitslag categorie tm 12 jaar
1. Thijs Lankheet
2. Frans Janssen
3. Ties Dekkers
4. Thijn Luttikholt
5. Stan Dekkers
6. Sophie Hijink
7. Frits Wolters

Uitslag categorie 13 tm 18 jaar
1. Bram ten Brinke
2. Stijn Kersten
3. Steven Hijink
4. Kirina Raterink
5. Tom Damkot
6. Rafael Frolov
7. Jur Pasman
8. Robin Maas
9. Matijs Hijink
10. Micha van Tuijl