Vergunningen

Dag- en Weekvergunningen

Bij de Winterswijkse Hengelaars Vereniging “De Karper” kun je dag-  en weekvergunningen kopen. Dus ben je op vakantie in Winterswijk of wil je gewoon een aantal keer per jaar vissen in een van onze mooie verenigingswateren? Dan kun je bij WHV De Karper zelf bepalen wanneer en hoe lang je mag vissen. Gemakkelijk en goedkoop dus!

Voor jeugd tot en met 13 jaar kost een dagkaart € 3,00 en een weekkaart € 6,00
Vanaf 14 jaar kost een dagkaart € 5,00 en een weekkaart € 10,00
Voor het vissen met een dag- of weekkaart is GEEN vispas nodig.

Ben je van plan om geregeld een bezoek aan onze viswateren te brengen of wil je ook in andere viswateren in de buurt van Winterswijk vissen dan kun je beter een jaarvergunning in de vorm van de VISpas of een jeugdVISpas kopen. Hiermee ben je dan weer voordeliger uit!

Met de Dag- en Weekvergunning mag je van de onderstaande verenigingswateren gebruik maken::

• “De Puls”, gelegen aan de Badweg
• “Kolk Meddo”, gelegen aan de Groenloseweg (afslag Landweer)
• “Het Kloosterveld" gelegen aan de Blankersweg.

Enkele regels/beperkingen van een dag- en weekvergunning.

1: Je mag maar met 1 hengel vissen.
2: Je mag geen leefnet gebruiken.
3: Je mag niet op roofvis vissen.
4: Je mag GEEN vis meenemen
.

Naast de eigen viswateren van WHV de Karper is er in Winterswijk nog een mooi, groot viswater: Het Hilgelo. Dit water staat in de landelijke lijst van viswateren, dus heb je een vispas dan mag je hier vissen.
Heb je geen vispas dan zijn er ook voor Het Hilgelo dag- en weekvergunningen verkrijgbaar.

De dag- of weekkaart is op meerdere adressen verkrijgbaar zie hiervoor de rubriek Verkoopadressen